Tampereen Seudun Mobilistit ry:n kotisivut

design by hannulampinen Yhdistyksen toiminta on vakiintunutta ja haasteellista. Jäsenkokoontumiset järjestetään kuukauden kolmantena keskiviikkona, jos se suinkin on mahdollista. Kesällä kokoonnutaan Restaurannassa - kerhon omassa toimintapisteessä, joka sijaitsee Kangasalla Kirkkojärven rannalla. Talvisin vieraillaan ja tutustutaan mm. liikelaitoksiin ja järjestetään retkiä. Jäsenkokoontumisten aiheena ovat entisöintiin ja ajoneuvoihin sekä perinteen tallennukseen liittyvät esitelmät, sekä myös vihjeiden vaihto.

Tampereen Seudun Mobilistit ry:n tarkoituksena on edistää historiallisten ajoneuvojen entistämistä, tallentamista, niihin liittyvän tiedon, kulttuurin ja aineiston keruuta ja tallentamista, sekä tuoda esiin ajoneuvohistoriaa suurelle yleisölle. Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1964. Yhdistyksen säännöt Yhdistyksen kalusto

Yhdistyksen jäsenmaksu on 45€ vuodessa ja liittymismaksu 20€. Postia voit lähettää osoitteeseen: Tampereen Seudun Mobilistit ry, PL 28 33101 TAMPERE ja sähköpostia: tammob1964(at)gmail.com

JÄSENETUJA 2016

SAHK:n jäsenkerhojen jäsenet saavat alennusta seuraavilta uusilta yhteistyökumppaneilta:

SOTKA mukaan yhteistyökumppaniksi. Kun asioit Pirkkalan Sotkassa muista mainita Tampereen Seudun Mobilistit ry:n jäsenyydestä. Saat rahanarvoisia etuja.

Käyttäkäämme saamiamme etuja, niin ne pysyvät myös jatkossa meidän käytössämme!

Museoajoneuvotarkastustoiminta

Harrasteajoneuvot tulevat museoajoneuvoikään 30-vuotiaina. Museoajoneuvoille myönnetään mm. oma museoajoneuvovakuutus sekä vapautus käyttömaksusta. Museoajoneuvon käyttö yleisessä liikenteessä on rajattu 30 vuorokaudeksi vuodessa.
Ohjeita museoajoneuvotarkastukseen tulijalle